Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

pinda-allergie

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke noot voor mensen met ‘n pinda-allergie

Alléén voor mensen met ’n pinda-allergie geldt: eet Tony's Chocolonely melkchocoladerepen met hazelnoot niet, want dit kan gevaarlijk voor je zijn. Sommige Tony’s Chocolonely melkchocoladerepen met hazelnoot kunnen sporen van pinda’s bevatten, terwijl dit niet op de wikkels vermeld staat.

Het gaat om de Tony’s Chocolonely grote melkchocolade reep met hazelnoten (180 gram) met lotnummers: 5132, 5173, 5251, 5273 en 5329 en de Tony’s Chocolonely kleine melkchocolade reep met hazelnoten (47 gram) met lotnummers: 5180, 5216, 5271 en 5336. Je vindt deze lotnummers (beginnend met L) op de zijkant van de wikkel.

Heb je ‘n pinda-allergie en ’n reep melk hazelnoot met bovenstaand(e) lotnummer(s) in huis? Eet deze reep dan niet, want dit kan gevaarlijk voor je zijn. Stuur ‘m naar Tony terug met je naam, adres en je rekeningnummer. Je krijgt zo snel mogelijk ‘t aankoopbedrag van Tony terug. Vermeld hierbij ook bij welke winkel je de reep gekocht hebt.

Het adres is: Tony’s Chocolonely, Antwoordnummer 46128, 1060 WB Amsterdam.

Geen allergie voor pinda’s? Dan is er geen risico voor je en kun je lekker genieten van je reep. Er is namelijk verder niets mis mee. Ken je iemand met ’n pinda-allergie, wijs diegene dan op dit bericht.

Voor de volgende producties van de melk hazelnoot repen worden de hazelnoten op ‘n andere, pindavrije, locatie gehakt.

We vinden ‘t heel vervelend dat dit is gebeurd. Als je vragen hebt kun je altijd Tony's chocofoon bellen op 020-2051200.
Hier proberen ze je eerste vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.