Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Welkom op de wereld

Wereldwinkel Rhenen gaat zich binnen de bestaande formule focussen op cadeaus voor elk levensmoment. Van geboorte tot op kamers gaan, van trouwen tot aan het pensioen.
Voor elk bijzonder moment heeft de Wereldwinkel een uniek en symbolisch cadeau in het assortiment, bovendien dragen alle cadeaus bij aan een betere wereld.
Vanaf 12 oktober 2015 introduceert Wereldwinkel Rhenen een eerste module met het thema zwangerschap & geboorte.

Welkom op de wereld
Ouders van een pas geboren baby gunnen hun kleintje de wereld. Met het babyassortiment  van de Wereldwinkel kan dat. Deze kersverse wereldbewoners maak je blij met schattige knuffels, een heerlijke zachte wikkeldoek, of een van onze babydagboekjes met mooie herinneringen voor later.
Met een cadeau uit de Wereldwinkel laat je niet alleen jouw kleintje stralen, maar ook een familie ver weg. De cadeaus zijn fairtrade geproduceerd waardoor de producenten een regelmatig en eerlijk inkomen krijgen, onder goede arbeidsomstandigheden werken en de kans krijgen om hun eigen kinderen een mooie toekomst te geven. Dat is nog eens een werelds gevoel!
_______________________________________________________________
Greep uit het Wereldwinkel baby assortiment

KNUFFELS

Deze vrolijke koeienknuffels komen uit Sri-Lanka. Hier worden ze gemaakt van handgeweven stof en op de naaimachine stevig in elkaar gezet. De borduursels worden er met veel geduld en vakmanschap met de hand op gezet.
Worden de koeien na al het knuffelen toch een beetje vies, dan is dit gelukkig geen probleem. De knuffels zijn wasbaar 

BABYBAL

Dit lieve cadeau met prachtige beschilderingen is bedoeld om boven de wieg te hangen. De basis is  gemaakt van gerecycled papier dat met de papier-maché techniek tot een bal wordt gevormd. Ambachtslieden beschilderen de producten met kindvriendelijke, loodvrije verf. De serie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met tekens van de dierenriem, met multiculturele baby’s, met lieflijke vogeltjes en met wollige schaapjes.