Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Hoi! Seepje, nu ook vloeibaar....

HOI! SEEPJE 100% PLANTAARDIG EN FAIRTRADE WASMIDDEL UIT NEPAL

Alle machtig krachtig!

Met de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal heb je inmiddels kennis kunnen maken. Ze doen met plezier, en op een natuurlijke manier, de was voor je. In deze schillen zit saponine, een natuurlijke vorm van zeep die bij aanraking met water vrij komt.

 

Seepje is nu ook vloeibaar......

 

Door een extract uit de Seepje schillen te winnen en hieraan natuurlijke stoffen toe te voegen, zijn in samenwerking met Wasdokter 4 vloeibare Seepjes ontwikkeld! Elk van de vier vloeibare Seepjes is goed voor 25 natuurlijke wasbeurten. Onderverdeeld in twee heerlijke geuren: Seepje ‘Vrij en blij geur’ en Seepje ‘Vers geperste lente geur’. Beide geuren zijn beschikbaar in een variant voor de witte én de bonte was. Ze garanderen een alle machtig krachtig wasresultaat!

Heb je wel eens een kartonnen wasmiddelfles gezien?! De binnenzak en dop zijn makkelijk te scheiden van het kartonnen omhulsel waardoor plastic en karton afzonderlijk kunnen worden gerecycled. Op deze manier wordt 70% plastic ten opzichte van een reguliere wasmiddelfles bespaard.

Fairtrade wasmiddel?!
Ja, fairtrade wasmiddel! De klanten van Seepje wassen hun kleren met Seepje en zij betalen een eerlijke prijs voor de in Nepal verpoederde Seepje schillen. Klinkt goed toch? Zo zorgen we samen voor meer gelijkheid en een leefbaar inkomen voor de werknemers in Nepal.
Samen handelen we met zorg voor het sociale en het economische welzijn van de Nepalese schillenboer, en het welzijn van de omgeving waarin hij actief is. De producten worden op verantwoorde manier geïmporteerd en er wordt zorg gedragen voor een goede gang van zaken gedurende de processen in de keten. Seepje maximaliseert hun winst niet ten koste van de schillenboer. Sterker nog, er wordt bewust méér betaald voor de Nepalese grondstoffen van de Seepje producten zodat een steentje bijgedragen wordt aan meer gelijkheid, werkgelegenheid, betere werkomstandigheden en kansen in Nepal!

 

Prijs per fles Seepje Vloeibaar: € 9,95

Prijs Seepje Superschillen:  € 7,95


Kathmandu is op 25 april getroffen door enorme aardschokken. Seepje is een actie begonnen om de Nepalese vrienden van Seepje in Kathmandu te steunen. Zie voor meer informatie: www.seepje.nl/wassenvoornepal/