Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Sieraden

When words are not enough..

Op dit moment hebben we weer een mooie collectie sieraden van Simbolica in de vitrine.  Sieraden met een betekenis. Verschillende mooie Maori symbolen zoals de Koru "Een nieuw begin en groei" of de Double Koru "Samen groeien", de Maori Walvisstaart "Wijsheid en een lang leven". De mooie zilveren hanger 'Adelaar' komt uit de Indiaanse cultuur en staat voor "vrijheid".

Simbolica Fair Trade is een duurzaam merk voor zilveren sieraden met de symboliek van oude culturen als de Maya, Azteken, Hopi, Maori. Of halfedelstenen, beroemd om hun krachtige werking. Symbolen voor vriendschap, liefde, vergeving…voor als je iemand echt iets te zeggen hebt.

Fairtrade gecertificeerd sinds 2005 en handgemaakt in Mexico en Guatemala van 925 zilver. In Nederland en de rest van Europa wordt de Simbolica Fair Trade collectie verkocht via museumwinkels, new age winkels en wereldwinkels.

Simbolica is een sociale onderneming met primair een maatschappelijke missie: ‘Het leveren van eerlijke stijlvolle kwaliteitsproducten die de makers (en hun families) in Mexico en Guatemala een toekomst bieden met een leefbaar loon en ontwikkelingsmogelijkheden.’