Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Welkom op de wereld

Nieuwe artikelen in de babymodule: van With a touch of rose o.a. deze superzachte knufelknoosjes (gemaakt van biologisch, fairtrade katoen en gevuld met nederlandse wol).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf oktober 2015 heeft Wereldwinkel Rhenen haar assortiment uitgebreid met een heuse Babymodule bestaande uit mooie kraamcadeau's.

Met de kraamcadeaus van de Wereldwinkel maak je niet alleen babytjes blij maar ook een familie ver weg. De cadeaus zijn namelijk allemaal fairtrade en onder milieuvriendelijke omstandigheden geproduceerd. Daardoor ontvangen producenten een regelmatig en eerlijk inkomen, werken ze onder goede arbeidsomstandigheden en krijgen ze de kans om hun eigen kinderen een mooie toekomst te geven. Dat is nog eens een werelds gevoel!

De geboortebal is een origineel cadeau uit India, leuk voor boven de wieg als versiering. De bal zelf wordt gemaakt in Delhi en het schilderen vindt plaats in Kashmir, dé plek waar de fraaiste Kasmiri-beschilderingen vandaan komen.

Kraamtijd bewaarblik Nijntje

Dit Nijntje cadeaublik bevat 50 leuke invulkaarten waarop het kraambezoek hun wens voor de baby kan opschrijven. Zo kun je op een leuke manier wensen voor de baby verzamelen en bewaren. Leuk om zelf nog eens te lezen na de kraamtijd, en ook leuk voor het kind later.

Doe-Doekjes

De multifunctionele doe-doe-kjes van With a Touch of Rose. Door de vorm en de drukknoopjes kan dit babydoekje op 4 manieren worden gebruikt, nl. als spuugdoekje, tutlapje, slab en speen(bewaar)doekje. Het  zachte doekje is eerlijk geproduceerd van fairtrade (Max Havelaar) katoen en 100% biologisch (GOTS keurmerk/zonder pesticide of chemicaliën geproduceerd). Kortom: praktisch in gebruik, handig voor onderweg èn óók leuk om cadeau te doen.

spuugdoekje: Door de ronde vorm ligt het doe-doe-kje goed over de schouder.
slab: Voorkom verlies onderweg. Maak de drukkertjes van het doedoe-kje vast aan buggy/kinderwagen.
tutdoekje: Ook mogelijk: knoop 2 uiteinden aan elkaar. Wat voelt dat lekker zacht.
speen(bewaar)doekje: Even geen speen? Berg de speen op in het zakje.