Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Cadeaupakket

Het leven zit vol bijzondere momenten. Momenten waar je bij stil wilt staan met een feestelijk, leuk, mooi of opbeurend cadeau. Met een cadeaupakket van de Wereldwinkel geef je een uniek cadeau. 

In de winkel hebben we altijd een aantal kant-en-klare cadeaupakketten in verschillende prijsklassen op voorraad. Je kunt ook zelf iets samenstellen. We helpen je hier graag bij.

Cadeaubon

Kun je zelf geen keuze maken? Dan is een cadeaubon een goed idee. Wij verkopen cadeaubonnen van 5, 10, 15 en 25 euro. Deze cadeaubonnen zijn van de landerelijk stichting Wereldwinkels Nederland en kunnen bij alle aangesloten wereldwinkels worden ingeleverd. Klik hier voor alle vestigingen. 

(De cadeaubonnen van de Landelijk Vereniging van Wereldwinkels kunt u helaas niet meer bij ons inleveren, vanwege onze keuze om ons aan te sluiten bij de nieuwe organisatie Wereldwinkels Nederland.)

Kerstpakket

Tijdens de kerstperiode hebben we natuurlijk ook een mooie voorraad kant-en-klare kerstpakketten staan. Ook kunnen wij naar wens pakketten voor u samenstellen voor bijvoorbeeld uw bedrijf, relaties of vrijwilligers.