Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Van afvalberg naar kunstwerk

 

Wereldwinkel Rhenen organiseerde in de Fairtrade week 2015 de aktie 'van Afvalberg naar Kunstwerk'.  Iedereen tussen de 4 en 12 jaar kon een zelfgemaakt kunstwerk inleveren. Na afloop van de Fairtrade week zijn de mooiste kunstwerken beloond met een passend cadeau, nl stiften en een mailkit, om weer mooie dingen van te maken.

Op de foto de winnares Annemieke Vos met haar 2 bijzonder mooie ingeleverde kunstwerken. 'een heel mooi resultaat door goed gebruik te maken van verschillende materialen, en een fraai kleurgebruik" aldus de jury.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de Fairtrade week van 24 oktober tot 1 november 2015 worden in heel Nederland allerlei fairtrade acties georganiseerd. Ook Wereldwinkel Rhenen heeft een leuke actie bedacht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In arme landen wordt van afval van alles gemaakt, omdat dit soms het enige is wat er is. Er worden bijvoorbeeld ook leuke, originele cadeaus van gemaakt; kijk maar eens in de wereldwinkel. 

Wist je dat ook jij van afval, dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit, hele mooie dingen kunt maken? Denk bijvoorbeeld aan het maken van dieren met behulp van plastic flessen of een grappig mannetje van een drinkblikje met ogen van doppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijsuitreiking 3 mooiste kunstwerken: zaterdag 7 november 2015 in Wereldwinkel Rhenen

Wereldwinkel Rhenen, Molenstraat 6, tel. 0317 - 419418,
e-mail:  wereldwinkelrhenen@hotmail.com, website www.rhenen.wereldwinkels.nl