Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Vacatures

Prachtige en bijzondere producten met een verhaal. Maatschappelijk betrokken. Maar ook een gezellige winkel en een goede sfeer. En er is altijd veel te doen! Verkopen, PR, inkopen, etaleren, acties organiseren en besturen. Dat is Wereldwinkel Rhenen.

Lijkt dit jou wat?
Ter aanvulling op ons huidig team van vrijwilligers, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de handen uit de mouwen kunnen steken. Vele handen maken licht werk. Dit is ook van toepassing op het vele werk in de wereldwinkel!

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Vacature winkelmedewerker

Ben je nog op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan? Lijkt het je leuk om in een winkel te staan met prachtige en eerlijke producten? En heb je een paar uurtjes per week over? Wij horen graag van je. Op dit moment zoeken we dringend iemand voor de maandagmiddag, dus heb je tijd, dan horen we graag van je!

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over wat wij te te bieden hebben en een aanmeldformulier en telefoonnummer voor meer informatie. 

Medewerker Inkoop
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand, die op vrijwillige basis zich in wil zetten voor ons inkoopteam. Samen met de andere medewerkers van dit team zorg je er voor dat er verantwoordelijk en met gevoel voor trends wordt ingekocht.

Zie voor meer informatie: /nl/menu/Vacatures_2019/vacature_Inkoop

Medewerker PR
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand, die op vrijwillige basis zich in wil zetten en voor onze winkel de PR wil verzorgen. Op een leuke manier onze producten onder de aandacht brengen van onze klanten.

Zie voor meer informatie: /nl/menu/Vacatures_2019/vacature_PR

Wat heeft de organisatie te bieden?

  • Leuke klanten- en leverancierscontacten
  • Zinvolle tijdsbesteding door inzetten voor fairtrade
  • Samenwerken met collega’s
  • Opleidingen op gebied van verkopen/of eventueel etaleren, inkoop, etc.; vrijwilligers worden goed ingewerkt.

Wat maakt het de moeite waard in de Wereldwinkel te werken:
Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Alle vrijwilligers in Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wèl bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, maar ook als je als vrijwillige medewerker in de Wereldwinkel werkt, dan draag je daar aan bij.

Aannameprocedure:
Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen 14 dagen contact met je op.

Belangstellenden kunnen het aanmeldformulier hier downloaden waarin we je vragen wat over jezelf te vertellen.

Contactpersoon: Karel Troostheide, tel. 06 51501602