Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Wereldwinkel Rhenen overhandigt cheque

De WinterFair, zaterdag 30 november gehouden in het sfeervolle Hof van Rhenen mag een geslaagde worden genoemd. Naast de organisator van de WinterFair, Wereldwinkel Rhenen, waren meerdere andere goede doelen aanwezig, zoals Amnesty International, Unicef, Sari, Rescue Baby Gambia, Max Havelaar, Adesa, stichting Bangalore en de Werkgroep Fairtrade Gemeente.

Terwijl kinderen zich vermaakten met het nog lekkerder maken van mini-muffins, het versieren van kerststerren, zingen, spelen, of bezig waren met het maken van sieraden, konden ouderen op hun gemak een kopje koffie drinken, bijkletsen en natuurlijk ook cadeautjes kopen of informatie halen bij de vele kraampjes.

De hele dag was er een betoverende WinterFee aanwezig, en op het laatst was er zelfs bezoek van Sinterklaas! En een Sint komt met cadeautjes, dat weet elk kind. De drie mooist versierde kerststerren werden beloond met een cadeautje van Sinterklaas, zoals een fairtrade voetbal. De stichting Rescue Baby Gambia mocht een cheque van € 270,- in ontvangst nemen, beschikbaar gesteld door de Wereldwinkel Rhenen.