Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

gezellige Kerstfair

Kerstfair Rhenen.

Kom, om in een gezellige kerstsfeer te komen, 14 december om 19.00 uur naar het centrum voor de kerst&friends liveshow voor de kids en wees om 19.30 uur getuige van het ontsteken van een giga kerst(wens)boom. Aan alle winkeliers is gevraagd die vrijdagavond de winkel tot 21.00 uur open te houden om de gezellige sfeer compleet te maken.

Wereldwinkel Rhenen en Amnestygroep Rhenen tref je ook aan op de Kerstmarkt zaterdag 15 december (11.00 uur tot 17.00 uur) met een gezamenlijke kraam vol mooie kerstcadeautjes. De kerstmarkt op 15 december slingert zich vanaf het Jumbo-plein, via de Molenstraat, naar het centrum van de binnenstad.

In het centrum zijn zaterdag tientallen kerstkramen opgesteld. Sfeer voor jong en oud, want naast al het moois, dat te koop wordt aangeboden kan ook worden genoten van diverse zanggroepen.
Deze trekken door het stadscentrum om op straathoeken en pleinen bekende kerstliederen ten gehore te brengen. Op het fraai gerenoveerde plein, bij ijssalon Martino op de F. v/d. Paltshof, verrijst een echte kunstijsbaan waar de jeugd gelegenheid krijgt schaatsen onder te binden om een rondje te maken. Dus hou er rekening mee…..Kerst valt vroeg dit jaar!!!!