Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Wok-proeverij op WereldFairtradeDag druk bezocht!

WereldFairtradeDag is een dag die jaarlijks gehouden wordt, ook internationaal, om aandacht te vragen voor eerlijke handel. Voor Wereldwinkel Rhenen reden om extra uit te pakken.

Zaterdag 9 mei op WereldFairtradeDag maakte onze kok Ernst de lekkerste wokgerechten met als basis de inhoud van het originele Thaise fairtrade wokpakket. Het winkelende publiek werd uitgenodigd een hapje te proeven.

We waren blij dat we op deze wat waaierige dag voor het wokken zelf terecht konden in de garage van onze goede buren Brasserie van Toor.


Om 10.30 uur begon kok Ernst aan het eerste wokgerecht.  Er werden 3 verschillende gerechten gemaakt, onder andere het gerecht kip/soy-ginger met rijst en het gerecht groene curry met vis en noedels.
Ernst vertelde al jaren erg enthousiast te zijn over de Thaise keuken en zijn recepten met ons te willen delen. Wordt vervolgd!

 

 

 

 

 

Veel bezoekers kwamen op de heerlijke geuren af en wilden graag een hapje proeven. Bij de twijfelaars hielden de argumenten als "ik heb net gegeten" dan ook meestal niet lang stand. Voor mensen die niet zo bekend waren met de Thaise keuken bleek de kennismaking ze heel goed te bevallen.