Welkom bij

Wereldwinkel Rhenen

Kijk gratis online de film over Tony's Chocolonely

 

De documentaire ‘TONY ‘ vertelt het ware verhaal over ’t ontstaan van Tony’s Chocolonely. Hoe een stel jonge Nederlandse journalisten van het tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ er  ruim tien jaar geleden achter zijn gekomen dat het flink mis is in de cacao-industrie...

Het blijkt dat er kindslaven werken op de cacaoplantages in West-Afrika, en dat de chocolade-eters zich daar totaal niet van bewust zijn. Ook leren zij dat chocolademakers hier geen verantwoordelijkheid voor voelen en nemen. De journalisten vinden dat het anders moet en maken een eigen reep.

 

Van april t/m juni 2016 draaide ‘TONY’ in 42 bioscopen door ’t hele land. En daar zijn ze bij Tony’s best wel trots op! ‘TONY, van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar’ vertelt het echte verhaal over sociaal ondernemen, over het veranderen van een industrie en hoe lastig het is om fundamentele fouten en onrechtvaardigheid uit een wereldwijd systeem te bannen. Dit kost tijd en veel doorzettingsvermogen…… Maar het is niet onmogelijk.

 

Inmiddels kun jij thuis deze ‘TONY’- film in zijn geheel bekijken, gewoon vanaf de bank, via diverse on demand-kanalen. En dat kan nu zelfs gratis, omdat wij een stapeltje ‘vrijkaartjes’ hebben om aan onze Tony’s liefhebbers uit te delen! Door de actie ‘Koop 2 Tony’s repen en kijk de film ‘Tony’ gratis’ krijg je van ons een voucher met  een unieke filmcode (geldig t/m 31 januari 2018), waarmee je op pathe-thuis.nl/cadeau in kan loggen; deze actie duurt zolang de voorraad strekt. Dus koop nu bij ons in de Wereldwinkel 2 grote Tony’s Chocolonely om vanaf je eigen bank, met je vrienden, de buurvrouw of met je favoriete collega, deze film gratis te kunnen bekijken. Hieronder kun je alvast een blik werpen op de trailer.Filmtip: deze film gaat natuurlijk erg goed samen met ’n reep melk popcorn discodip :-))